onsdag 15. april 2009

Folkefesten fortsetter på Antsirabe????

Vi hørte plutselig ståk og rop i gatene, og ser at det er et demonstrasjonstog på vei nedover allèen fra togstasjonen. Da kom jeg på at jeg hadde sett oppmonterte høytalere og ei dame som gikk med et sammenrullet banner, da jeg gikk forbi posten litt tidligere. Jeg så også mye folk i gatene, og lurte på om de ennå ikke var ferdige med påskefeiringen. Men nå altså, går det er et utroliglangt tog gjennom gatene! De roper slagord og går på!









Etter vel 1 time, kommer toget opp forbi Sanatoiet, der vi bor. Først i toget er noen motorsykler. En av dem bærer med seg det gassiske flagget.
Det ropes fortsatt - og entusiasmen er stor selv etter over en time gjennom gatene! Hva er det så som opptar folket i dag? Jo de bærer banner med på skrift om at de vil ha Ravalomanana tilbake som president. Noen bærer til og med bilde av den avsatte presidenten. Hørte det skulle være sagt på radio at 100% av Antsirabe sin befolkning ønsket Ravalomanana tilbake.
Her har en dame et lite rundt bilde av Ravalomanana i hånden.







På det store bildet under her, ser vi i et stort bilde av Ravalomanana. Entusiasmen er stor - men hva kommer egentlig til å skje? Det vet vi ikke ennå!

Ingen kommentarer: