torsdag 30. april 2009

Slange i doen!


Her er Elianne, hushjelpen vår, som fant slange i doen!
Hun hadde nok brillene på seg da hun så den!
Vi bor i sentrum i en millionby! I 3. etasje! Kan du tenke deg?
Vi hadde vært på reist ett par uker. Da vi kom hjem igjen, kunne Elianne fortelle om slangen som hun fant sammenkveilet oppe i doskoålen! Den nikket litt med hodet, akkurat som den så på henne! Ønsket den "Velkommen hjem", eller ville den helst jage henne for å få fred? Det får vi ikke svar på, for Elianne tenkte på "husfolket", som snart kom hjem, så hun jaget den avgårde med å renne vann i doen flere ganger! Det ble hun skikkelig takket for. Vi regnet med at nå er vi trygge, det problemet er løst!

Men den gang ei! I etasjen under oss er der bokhandel, som også har utsalg av gassisk kunst! Elianne snakket med de som jobber i butikken, og fortalte om gjesten vi hadde hatt. Da kunne de fortelle at de har hatt en slange inne i butikken for en tid siden!
Vi ble ikke særlig beroliget av det! Nå ser vi etter slange hver gang vi skal sette oss ned på doen! Det kan nok hende vi ser under sengen også, om vi ser den. Heldigvis vet vi at slangene på Madagaskar ikke er giftige - men de er så lange, tynne , sleipe, ekle - og mere til, så vi vil helst ikke møte de inne i huset, verken på doen eller andre steder!

1 kommentar:

Karoline sa...

Jammen lurt å sjekke ein ekstra gong før ein setter seg.... Blei minna om noko som hang på småhus-døra hos bestemor og bestefar: "sitt en stund, men bli ei lenge, husk at andre kan plassen trenge" :-) He he....